Nederlands Advocaten Voetbalteam

Welkom op de officiële website van het Nederlands Advocaten Voetbalteam!

Sponsoring

Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf verbeteren? Wilt u bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf bijvoorbeeld terugzien op de voetbalshirts van advocaten, in landelijke juridische tijdschriften, op juridische websites en meer? Zo ja, dan vragen wij graag uw aandacht voor het volgende.

De Stichting Nederlands Advocaten Voetbalteam (www.nederlandsadvocatenvoetbalteam.nl) verzorgt de inschrijving van het Nederlandse Advocaten Voetbalteam dat komende zomer zal deelnemen aan het Europees Kampioenschap Voetbal voor Advocaten in Malta. Het evenement vindt plaats van 7 tot en met 11 juni 2017. In Slovenie zullen wij tegen teams van advocaten uit heel Europa strijden om de Europese titel. Meer informatie over het evenement vindt u op de website www.euro-lawyersfootballcup.com of op www.facebook.com/eurolawyers.

De Nederlandse advocaten die deelnemen aan dit toernooi zijn werkzaam bij grote, middelgrote en kleine advocatenkantoren verspreid over Nederland. Onder begeleiding van oud-profvoetballer van onder meer PSV en FC Eindhoven en tevens advocaat Zijad Jusic (Bierens Incasso Advocaten, Veghel) zullen 20 advocaten aan het toernooi deelnemen. Met ons team, waaronder enkele oud-profvoetballers, verwachten wij komende zomer hoge ogen te gooien op het EK.

Voor het aankomende EK zijn wij nog op zoek naar sponsoren. Alleen door middel van uw bijdrage zijn wij in staat om deel te nemen. Wij zien voor onze sponsoren diverse mogelijkheden om zich te profileren (zie ook hieronder). Hierbij kan worden gedacht aan naamsvermelding op tenues, presentatiekleding, teamtassen, trainingspakken en natuurlijk deze website met daarop informatie over het toernooi. Wij zetten ons graag in de aanloop naar en tijdens het europees kampioenschap in om de naamsbekendheid van uw bedrijf binnen onze beroepsgroep te versterken en staan hierbij open voor andere ideeen.

In de aanloop naar het toernooi spelen wij diverse oefenwedstrijden door heel Nederland. De ervaring leert (er wordt al sinds 2006 afwisselend aan het EK en het WK advocatenvoetbal deelgenomen) dat zowel de voorbereiding als het EK zelf de nodige publiciteit genereert. Zo zijn wij vorig jaar in het kader van het WK advocatenvoetbal uitgenodigd in de live uitzending van Voetbal International (link - vanaf minuut 37 ongeveer). Ook werd over de vorige eindtoernooien onder meer verslag gedaan in en op de volgende landelijke tijdschriften en websites:

Tijdens het laatste EK en de twee voorgaande WK's is er voor Mr. Online een blog bijgehouden over de voorbereiding en aanloop naar de toernooien (www.mr-online.nl/weblogs/mundiavocat-2014, www.mr-online.nl/weblogs/eurolawyers-2013 en www.mr-online.nl/weblogs/mundiavocat-2012). Daarnaast genereert een sponsor publiciteit op onze website (www.nederlandsadvocatenvoetbalteam.nl). De berichtgeving over onze deelname aan de vorige toernooien op de facebookpagina is gemiddeld 40.000 keer bekeken (www.facebook.com/NederlandsAdvocatenVoetbalteam).

Graag treden wij met u in overleg over sponsoring van het Nederlandse advocaten voetbalteam. Wij verzoeken u vriendelijk om daartoe contact op te nemen op één van de onderstaande e-mailadressen en/of telefoonnummers.

Wij kijken uit naar uw reactie.

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

Namens de Stichting Nederlands Advocaten Voetbalteam,

Mike Niekoop (06 55 79 89 36 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Tom de Clerck (06 51 86 97 04 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Hendrik van Waveren (06 30 33 68 32 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )